Oplossingen

Voor al uw vraagstukken over aandrijftechniek kunt u terecht bij Drivetecno. We zoeken actief naar oplossingen voor uw ideeën op het gebied van aandrijftechniek. Pas daaruit volgen de producten of – wanneer nodig – maatwerkoplossingen. Wij bieden u advies, begeleiding en uiteindelijk levering van aandrijftechnieken. Of het nu gaat om tandwielen, tandheugels, planeet- en wormaandrijvingen of complete reductiemotoren en aandrijfmotoren.

Ontzorgen bij aandrijftechnieken

Wij denken met u mee aan het begin van het ontwikkelproces, samen met (uw) engineers. Bij Drivetecno heeft u één aanspreekpunt. Wij werken met korte lijnen waardoor we altijd op de hoogte zijn van de status van uw verzoek, productie of levering. Onze medewerkers hebben zowel een technische als een commerciële achtergrond, waardoor zij vanuit verschillende invalshoeken uw vragen kunnen beantwoorden.

Soms zijn eisen zo complex dat een geschikte aandrijving bijna compleet opnieuw moet worden ontwikkeld en opgebouwd. In die gevallen schakelen wij ons ontwikkelingsteam voor klantspecifieke aandrijvingen in.

Branchespecialisatie aandrijftechnieken

Drivetecno verzorgt advies en levering van aandrijftechnieken. Daarbij richten wij ons op drie hoofdactiviteiten:

Ook geven wij advies en leveren wij producten voor uw productieproces specifieke producten.

Betrouwbaarheid producten, snelle leveringen

U mag van Drivetecno innovatieve oplossingen en producten verwachten. Wij zijn onafhankelijk in onze leverancierskeuze, zo bent u altijd verzekerd van de beste oplossing of producten voor uw vraagstelling. Bij de selectie van leveranciers staat kwaliteit altijd op de eerste plaats.

 Naar het productoverzicht

Specialistisch advies

Wanneer u op zoek bent naar specialistisch advies, dan biedt Drivetecno u de unieke mogelijkheid om advies af te nemen, zonder een verdere afnameverplichting van producten. U betaalt hiervoor een uurtarief en krijgt een onafhankelijk advies waarmee u weer verder kunt!

DRIVETECNO B.V. | De Stuwdam 43 | 3815 KM Amersfoort | +31 (0)33 204 7006 | info@drivetecno.nl
Drivetecno is een onderdeel van de Transtecno groep