Kennis

Bij Drivetecno werken mensen die al meer dan 70 jaar ervaring hebben in de aandrijftechniek. Naast (kennis)leverancier zijn wij ook liefhebbers van aandrijftechniek en alles wat daarbij komt kijken. Niet voor niets zeggen we: uw idee is onze aandrijving!

Innovatie en de laatste technieken

Op het gebied van aandrijftechniek verandert veel: moderne technologieën vragen om hoogwaardige toepassingen en steeds complexere klantvragen stellen hoge eisen aan de kennis en de toepassing van aandrijvingen.

Ontwikkelingen en toepassingen

De medewerkers van Drivetecno zijn zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden en de toepassingen bij aandrijftechnieken. Naast scholing leren ook wij veel in de praktijk en kunnen kennis die wij voor klanten opdoen ook weer inzetten bij nieuwe klantvragen. Zo speelt Drivetecno een proactieve rol waarbij altijd met een kritische blik kijken naar nieuwe toepassingen en ontwikkelingen in de markt.

U profiteert van onze kennis

U profiteert hiervan doordat een idee vanuit kennis en praktijkervaring concreet omgezet wordt naar de uiteindelijke realisatie. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Zo kunnen we samen een duurzame kwalitatieve oplossing leveren.

Naar het productoverzicht

Duurzaam energie opwekken en regenwater winnen

Met ieder oppervlak zonne-energie kunnen opwekken, regenwater opvangen, de luchtkwaliteit verbeteren of algen produceren? Het lijkt futuristisch, maar is inmiddels realiteit. SOFts ontwikkelde hiervoor het ‘SurfacE²motion Concept’, waarbij met roterende boxen oppervlakken met verschillende functies gecreëerd kunnen worden. Er is al een aantal projecten gerealiseerd en de resultaten zijn indrukwekkend. De aandrijving van de elementen gebeurt met motorreductoren van Drivetecno, dat voor het dynamisch koppelen van de roterende elementen speciale wormwielsets voor SOFTs ontwikkelt en produceert.
facade techniek

DRIVETECNO B.V. | De Stuwdam 43 | 3815 KM Amersfoort | +31 (0)33 204 7006 | info@drivetecno.nl
Drivetecno is een onderdeel van de Transtecno groep